szentesi-portre10

Kertipad Nőnap a Szentesi Pincében

Kedves Padtársak!

Március 8-án este 7 órakor Szentesi József budaörsi pincéjében ünnepeljük padtársnőinket J. A jó társaság és a hangulat garantált, lesz teszt, lehet megint bort nyerni, természetesen, Szentesit. A kóstoló alkalmával 10 tételt kóstolhatunk Jóska boraiból. 2 pezsgőt, 4 fehéret és 4 vöröset. Természetesen a borász részletesen bemutatja a borokat, illetve beszél a kísérleteiről is, meg úgy, mindenről, ami minket érdekel. A borokhoz, minőségi kézműves hideg ételek, magyar abált szalonna, tepertő, kőrözött, valamint olasz, szlovén, spanyol sonka, kolbász jár.

A transzportban segítsük egymást. Hozzám, aki figyelembe veszi, hogy nem indulok 2 óra múltán, 3-an beférnek a Széll Kálmán tér, illetve II kerület vonalon. A további összehangolásban a résztvevők ismeretében igyekszem segíteni. Odafelé nem gond, csak hazafelé érdemes a sofőrszolgálati költségeket megosztani. (Örökifjak busszal is jöhetnek-mehetnek.)

A finom borokból, pezsgőkből vásárolni is lehet a helyszínen.

Jóskával készült interjút már olvashatjátok a Kertipad blog-on.

Szóval, jelentkezni nálam lehet. Minden érvényes jelentkezést email-en visszaigazolok. Lemondás március 1-ig lehetséges, de utána is segítünk helyettesítőt találni.

Padtársi üdvözlettel

Kertipad Team

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

Minden vélemény számít!