harcsapaprikas

Harcsapaprikás, pirított házi túrós csusza

Bár két hete a gourmet vacsorán még nem került az asztalra a spárga, türelemmel voltunk és a héten Lajos meggyőz minket, hogy érdemes volt várni. A grapefruit dresszing színes, étvágygerjesztő egységbe foglalja a spárga, az eper és a parmezán édes-sós ízvilágát. A salátához jól esik majd az új Laposa friss, aminek citrusos savai megteszik az emésztőenzimeinkre azt a hatást, ami elvárható egy balatoni gyümölcsös rizlingtől. A főétel, még a friss tavaszi vízre tekintettel, időben menünkre került harcsapaprikás, amit folyami szürkeharcsából készítünk. A paprikás mártást is elkészítjük előre, tehát lesz időnk bőven a főzés mellett egyéb programokra is.

Recept megtekintése

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

Minden vélemény számít!